Laumanjohtajan tervehdys

Tervehdin teitä nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme, fanejamme ja muita sidosryhmiämme intohimolla. Intohimo sanana kuvaa parhaiten tiimiämme ja on yksi johtavista arvoistamme. Tanssivat Sudet laittaa jalkaa ketterästi toisensa eteen ja kaikki tekemisen rytmi näkyy ja kuuluu. Tasapaksulla tallaamisella ei elämässä voita mitään. On parempi herättää tunteita, olivat ne sitten puolesta tai vastaan. Tärkeää on myös näyttää tunteita yhtäältä itseään kohtaan ja toisaalta toisia ruoskien ja välillä taas vuolaasti kehuen.

Työelämässä saa asioita aikaan, kun tekee niitä hyvässä ilmapiirissä ja työyhteisössä. Susien porukkaan mahtuu vain ja ainoastaan tyypit, joilla on halu jättää suden tassun jälki lumihankeen tai hiekkaan. Laumamme on hyvin vuorovaikutteista porukkaa. Me suomalaiset olemme hieman varman päälle pelaajia. Yksi unelmistamme on vapauttaa ihmisten ajattelua suuntaan, että heittäytyminen ja erottautuminen on oikeasti hauskaa ja siitä voi jopa nauttiakin.

Sudet aistivat maailman muutoksen ja siinä kelkassa on hyvä olla ajoissa mukana jopa oman elämänsä pioneerina (eläkkeellä sitten kavereille kehuen). Itseluottamusta puhkuen Tanssivat Sudet aloittaa oman tiensä yhdessä kumppaneidensa ja ystäviensä kanssa. Sinustakin voi tulla meidän ystävämme. Et menetä mitään, pikemminkin saat jotain arvokasta.

Vapautunein terveisin,

Juhanin ja Ritvan poika
Jimi Mikael Heikkinen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =