Tanssivat Sudet ja Puolangan kunta sisältöyhteistyöhön

Tanssivat Sudet toteuttaa Puolangan kunnan esittelyvideon. Tanssivat Sudet ja Puolangan Kunta sopivat sisältöyhteistyöstä huhtikuussa.

Paikallisuus, laatu ja tarinankerronta Susien vahvuus

“Video julkaistaan vuoden päästä keväällä, monipuolisen materiaalin keräämisestä johtuen. Lisäksi tarkoitus on julkaista matkan varrella myös behind the scenes-materiaalia kanavillamme. Meillä on muutenkin tarkoitus parantaa läsnäoloamme verkossa ja videot ovat ajanmukaista sisältöä digitaalisissa kanavissa, toteaa e-Puolankahankkeen hankekoordinaattori Ilona Mäki-Maukola”. Tanssivat Sudet valittiin esittelyvideon toteuttajaksi paikallisuudesta sekä laadukkaasta että liikuttavasta tarinankerronnasta johtuen, siispä odotamme innolla lopputulosta.

Erityisen tärkeää meille on viestiä Puolangasta ja sen tarjoamista palveluista niin nykyisille kuntalaisille kuin Puolangalta jo pois muuttaneille asukkaille. Tanssivien Susien laumanjohtaja Jimi Heikkinen on tyytyväinen siihen, että kunnat panostavat oman pitäjänsä verkkoläsnäoloon ja tarinankerrontaan, vaikkakin työtä on vielä paljon edessä. “Autamme mielellämme kuntia ja kaupunkeja parantamaan  läsnäoloa verkossa ja tuomme myös  laatua ja tunnetta viestintään”.

Laumanjohtaja Heikkinen lähettää terveisiä puolankalaisille. “Kun näette pinkin susilogon vilahtelevan kylän pinnassa, niin tulkaahan  tarinoimaan kanssamme”. Seuraavan kerran Sudet saapuvat Puolangalle heinäkuun alussa  Pessimistipäivien ja Lankafestareiden merkeissä

Riku Karjalainen Hepokönkäällä (kuva kesä 2015)

Teksti: Essi Saastamoinen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =