Uutta osaamista Susilaumassa

Sudet ovat laajentaneet reviiriään tänä syksynä pestaamalla kaksi uutta sisällöntuottajaa. Kameraekspertti Sami Raiskio ja tähtikirjoittaja Anna Riihitupa tekevät laumasta nyt kuusihenkisen ja entistä moniosaavamman. Tanssivien Susien Laumanjohtaja Jimi Heikkinen on uusista jäsenistä innoissaan.

sami

– Samista saamme Pirkanmaalle ja Etelä-Suomeen kokeneen ja taitavan liikkuvan kuvan tuottajan ja editoijan. Häneltä löytyy kalustoa, substanssia ja valmiuksia luoda uusia konsepteja, Jimi hehkuttaa.

Sudet aloittivat hiljattain yhteistyön Tampereen Ilveksen kanssa, jonka verkostoista Samikin löydettiin. 28-vuotias Sami on toiminut media-alan yrittäjänä kolme vuotta ja työskennellyt lukuisten eri tahojen kanssa erilaisissa projekteissa. Sami on tehnyt töitä myös ulkomailla ja hänen suuri haaveensa on päästä uusille kansainvälisille komennuksille.

– Haluan tulevaisuudessa jatkaa samalla linjalla. Susien takana on mukava porukka ja yritys on nuori ja kasvava. Tälle on hyvä antaa täysi panos, Sami sanoo.

Laumanjohtaja Jimi luonnehtii Annaa, Susien ainoaa tyttöä, työtä pelkäämättömäksi ja yrittäjähenkiseksi.

– Menestyjät tarvitsevat tuekseen aina naisellista näkökulmaa. Näemme Annassa paljon potentiaalia paitsi hänen kirjoitustaitojensa vuoksi, mutta tulevaisuudessa myös kameran kanssa.

anna

26-vuotias Anna opiskelee elokuvatuottajalinjalla Lapin ammattikorkeakoulussa ja odottaa tulevia työkuvioita innolla.

– Olen työstänyt tulevaa Vuokatin matkailulehteä ja lanseeraan pian uuden matkailuaiheisen blogin. Poikien kanssa on kiva tehdä hommia. On etuoikeus olla mukana näin kunnianhimoisessa työyhteisössä, hän sanoo.

Sekä Sami että Anna ovat Susien graafikon Antti Tuomiston värväämiä. Uusien yhteistyökuvioiden myötä Sudet ovat edustettuina nyt sekä Pirkanmaalla ja Kainuussa, myös Meri-Lapin Torniossa. Jimi näkee järjestelyn valtavana mahdollisuutena.

– On tärkeää olla verkostoja. Vain siten voimme myydä ja levittää brändiä ympäri Suomen.

Comments are closed.