Haastattelimme projektin kulusta Kajaanin Romun yhteyshenkilö Sari Nyyssöstä. Ohessa Sarin ajatuksia yhteistyöstä.

1) Mitkä tekijät vaikuttivat siihen, että Kajaanin Romu päätti tehdä www-sivu- ja sisältöuudistuksen? Mitkä olivat ne asiat, mitä uudistuksella haluatte viestiä?

Edellisillä sivuilla toimme esille ennen kaikkea mittavan konekannan, joka on käytössä metallinkierrätyksessä ja purkutoiminnassa. Käytössämme on metallikierrätyksen alalta parasta mahdollista tekniikkaa.

Nyt halusimme korostaa henkilökuntamme ammattitaitoa ja sitoutumista työhönsä, sekä lisätä yrityksemme ja alan toimintojen tunnettavuutta.

2) Mitkä asiat olivat tärkeintä huomioida Kajaanin Romun www-sivu-uudistuksessa?

Liikkuvat kuvat herättävät mielenkiinnon ja niiden avulla prosessit ym. tulee hyvin esitettäväksi.

3) Rohkenitte tekemään myös videotarinoita yrityksestänne ja henkilöstöstänne. Miten työyhteisönne suhtautuivat videoiden tekemiseen?

Suhtautui todella positiivisesti. Olivat innoissaan mukana asiassa ja olihan tuo monelle aivan uusi kokemus nähdä, miten tuollainen prosessi toteutetaan.

4) Millaista palautetta olette saaneet www-sivu-uudistuksesta asiakkailtanne?

Palaute on ollut kaikin puolin positiivista ja sanovat, että Matti on yrittäjäfilmissä juuri sellainen rehellinen oma itsensä.

5) Millaista palautetta olette saaneet videotarinoista? Ja miten hyödynnätte videotarinoita omassa
viestinnässänne?

Filmi jossa kerrotaan prosessista, on ollut asiakkaille hyvä. Monet eivät tiedä millainen edistyksellinen laitos täällä Kajaanissa toimii aivan metsän keskellä, ja kuinka kattavasti pystymme metallit jalostamaan erilaisiksi jakeiksi terästeollisuuteen.

6) Miten yhteistyö Tanssivien Susien kanssa eteni? Tuliko projektin aikana haasteita vastaan?

Sivujen ja kuvamateriaalien kokoaminen oli haastavaa mutta antoisaa. Kuvaustilanteessakin tuli ottaa useat turvallisuusasiat huomioon ja näinkin laajan asian tiivistäminen lyhyeen esittelymuotoon vaatii ammattitaitoa. Sivut ovat mielestämme selkeät ja antavat lyhyen sekä ytimekkään kuvauksen toiminnastamme. Kiitos siitä. Olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen.


Kajaanin Romu Oy / kajaaninromu.fi

Tanssivien Susien projektityöryhmä

Koordinaattori: Jimi Heikkinen
Tekstituotanto: Santtu Palm
Verkkosivujen visuaalinen ilme: Ari Niskanen
Verkkosivujen tekninen toteutus: Jere Grönholm
Valokuvat: Janne Kuronen

Videotiimi:

Haastattelut: Jimi Heikkinen & Janne Kuronen
Kuvaus ja editointi: Janne Kuronen & Riku Karjalainen
Kuvausassistentti: Joni Immonen
Grafiikat: Niki Pettersson

Lisää postauksia

Ohjevideolla säästät aikaa ja rahaa!

Tanssivat Sudet Loivat Audiovisuaalisen Ohjevideon Lumikko Technologies Oy:n Heatmaster-tuotteesta. Lumikko Technologies Oy:n viimeisin yhteistyö Tanssivat Sudet -sisällöntuotantotoimiston kanssa loi käytännöllisen ja helposti ymmärrettävän ohjevideon Heatmaster-tuotteesta.

Lue lisää »

Tekoäly älyvvää

Tekoäly tulee helpottamaan markkinointiviestinnän tekemistä monin tavoin. Ensinnäkin, se kykenee analysoimaan valtavia määriä dataa nopeammin ja tarkemmin kuin ihmisenä koskaan kykenisimme. Tekoäly mahdollistaa paremman ymmärryksen

Lue lisää »

Sudet mukaan rallin pyörteisiin

Sisällöntuotantoa ja digimarkkinointia yrityksille tekevä Tanssivat Sudet on löytänyt uuden aluevaltauksen vauhtilajeista. Rallin SM-kiertue käynnistyy tulevana viikonloppuna Riihimäellä ja Korsu Raicingin autoa koristaa Susiteippaukset. –

Lue lisää »

Sales & concept

Jimi Heikkinen

Olen 39-vuotias Oulussa nykyisin asusteleva yrittäjä. Lukion kautta Kajaanin ammattikorkeakoulusta tradenomiksi valmistumisen jälkeen jälkeen 2006 perustin osakeyhtiön, jonka nimiin olen tehnyt monenlaisia myynti, markkinointi- ja tapahtumaprojekteja.

Millainen ihminen olen?

Minua on aina kiehtonut tarinat ja niiden takana olevat ihmiset. Olen hyvin sosiaalinen ja positiivinen yksilö, mutta vuosien mittaan myös oman ajan arvostaminen on noussut arvoon.

Omat erityisvahvuudet​

Olen ratkaisukeskeinen ihminen ja tykkään asioiden tapahtuvan. Vuosien kokemus yrittäjänä on tuonut myös avarakatseisuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten parissa. Olen hyvä ideoimaan asiakasprojekteissa uusia näkökulmia.

Missä voisin kehittyä tulevaisuudessa

Ihmisenä ja ammatillisessa mielessä kehittymistä tapahtuu päivittäin. Kunhan muistaa pysyä nöyränä ja kuunnella ihmisten ajatuksia ja mielipiteitä, voi itsekin oppia paljon uutta. Ylivilkkaus ja keskittymiskyky on aina ollut myös haaste, mutta onneksi näitäkin piirteitä voi kehittää.

Asiakasprojekti on mielestäni onnistunut, kun..

Parhaita hetkiä työssä on, kun asiakas saa aidosti lisäarvoa tekemämme työn kautta ja oppii itsekin uutta. Pidän, kun projektissa on uskallettu olla aidosti läsnä, keskusteluissa on oltu rehellisen avoimia niin hyvistä kuin kehitettävistäkin asioista.