Caset

Case: Terrafame

Työnantajamielikuvakonseptin luonti ja digitaalisen markkinoinnin suunnittelu ja toteutus

Tanssivat Sudet toteutti Terrafame Oy:lle työntekijärekrytointeihin liittyen ’Kykyjen talteenotto’ -konseptin, missä asiakkaalle luotiin www-sivut, video- ja valokuvamateriaalit, Facebook-sivut sekä siellä kohdistetut mainokset potentiaalisille työnhakijoille.

Terrafame:
Kykyjen talteenotto

Terrafame – Sinulla on kyky, mainosvideo (Facebook)

Valokuvaus mainosmateriaaleihin ja verkkosivuille

Tanssivat Sudet suunnittelivat viestinnällisen konseptin, www-sivut, perusti Kykyjentalteenoton Facebook-sivut ja teki rekrytointi mainokset Facebookissa, suunnitteli rekrytointiin liittyvät mainosmateriaalit, kuten videomainokset, lehtimainokset, Facebook ja Instagram-mainokset. Lisäksi Sudet kuvasivat useina päivinä niin kuva kuin videomateriaalia Terrafamen tehdasalueelta.

Projektin kesto oli kaiken kaikkiaan 1,5 kk. Tanssivat Sudet voittivat kisan parhaasta ideasta työnantajamielikuvan kehittämiseksi meillä Terrafamella. Tanssivien Susien tiimi toimi ketterästi projektin aikana ja yhteistyö oli helppoa. Asiat tapahtuivat nopeassa aikataulussa laadukkaasti ja kirsikkana kakun päälle oli yhteinen kieli, joka sisälsi ajoittain hyvinkin mukaansatempaavaa huumoria.

Pauli Pyykkönen, koulutuspäällikkö, Terrafame

Wolfpack leader

Jimi Heikkinen

Olen 39-vuotias Oulussa nykyisin asusteleva yrittäjä. Lukion kautta Kajaanin ammattikorkeakoulusta tradenomiksi valmistumisen jälkeen jälkeen 2006 perustin osakeyhtiön, jonka nimiin olen tehnyt monenlaisia myynti, markkinointi- ja tapahtumaprojekteja.

Millainen ihminen olen?

Minua on aina kiehtonut tarinat ja niiden takana olevat ihmiset. Olen hyvin sosiaalinen ja positiivinen yksilö, mutta vuosien mittaan myös oman ajan arvostaminen on noussut arvoon.

Omat erityisvahvuudet​

Olen ratkaisukeskeinen ihminen ja tykkään asioiden tapahtuvan. Vuosien kokemus yrittäjänä on tuonut myös avarakatseisuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten parissa. Olen hyvä ideoimaan asiakasprojekteissa uusia näkökulmia.

Missä voisin kehittyä tulevaisuudessa

Ihmisenä ja ammatillisessa mielessä kehittymistä tapahtuu päivittäin. Kunhan muistaa pysyä nöyränä ja kuunnella ihmisten ajatuksia ja mielipiteitä, voi itsekin oppia paljon uutta. Ylivilkkaus ja keskittymiskyky on aina ollut myös haaste, mutta onneksi näitäkin piirteitä voi kehittää.

Asiakasprojekti on mielestäni onnistunut, kun..

Parhaita hetkiä työssä on, kun asiakas saa aidosti lisäarvoa tekemämme työn kautta ja oppii itsekin uutta. Pidän, kun projektissa on uskallettu olla aidosti läsnä, keskusteluissa on oltu rehellisen avoimia niin hyvistä kuin kehitettävistäkin asioista.