Caset

Case: Pohjolan Matka

Toimeksiantoon on kuulunut videoiden tyylin suunnittelu ja toteutus alusta loppuun. 

Tanssivat Sudet on ideoinut ja toteuttanut Pohjolan Matkalle eri tyylisiä videototeutuksia mainosvideoista kaluston esittelyvideoihin. Toteutettu on myös hiukan erilaisia toteutuksia, kuten päivä Oulun kärppien matkassa.

Matkanjärjestäjille suunnattu mainosvideo

Oulun Kärpät: Yhteistyökumppanin matkassa 

Pohjolan Matkojen kalustoesittely videolla

Meillä oli ilo työstää tilausajopalveluistamme ja myös Suomesta matkailukohteena ”Susijengin” kanssa positiivisuutta henkivä hyvän tuulen video. Työskentely oli mutkatonta ja saimme hyvin ideoidun aihion heti kättelyssä käyttöömme. Video valmistui mutkattomasti ja meitä kuunnellen aikataulussa. Tanssivien Susien vahvuus on luova ideointikyky.

Markkinointipäällikkö Piia Räty, Pohjolan Matka

Wolfpack leader

Jimi Heikkinen

Olen 39-vuotias Oulussa nykyisin asusteleva yrittäjä. Lukion kautta Kajaanin ammattikorkeakoulusta tradenomiksi valmistumisen jälkeen jälkeen 2006 perustin osakeyhtiön, jonka nimiin olen tehnyt monenlaisia myynti, markkinointi- ja tapahtumaprojekteja.

Millainen ihminen olen?

Minua on aina kiehtonut tarinat ja niiden takana olevat ihmiset. Olen hyvin sosiaalinen ja positiivinen yksilö, mutta vuosien mittaan myös oman ajan arvostaminen on noussut arvoon.

Omat erityisvahvuudet​

Olen ratkaisukeskeinen ihminen ja tykkään asioiden tapahtuvan. Vuosien kokemus yrittäjänä on tuonut myös avarakatseisuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten parissa. Olen hyvä ideoimaan asiakasprojekteissa uusia näkökulmia.

Missä voisin kehittyä tulevaisuudessa

Ihmisenä ja ammatillisessa mielessä kehittymistä tapahtuu päivittäin. Kunhan muistaa pysyä nöyränä ja kuunnella ihmisten ajatuksia ja mielipiteitä, voi itsekin oppia paljon uutta. Ylivilkkaus ja keskittymiskyky on aina ollut myös haaste, mutta onneksi näitäkin piirteitä voi kehittää.

Asiakasprojekti on mielestäni onnistunut, kun..

Parhaita hetkiä työssä on, kun asiakas saa aidosti lisäarvoa tekemämme työn kautta ja oppii itsekin uutta. Pidän, kun projektissa on uskallettu olla aidosti läsnä, keskusteluissa on oltu rehellisen avoimia niin hyvistä kuin kehitettävistäkin asioista.