Ota yhteyttä

Tanssivat Sudet on visuaalinen markkinointitoimisto, jonka erityisosaamista on videotuotanto. Tarinat luovat elämän makua. Olemme rehdisti asiakkaan asialla ja valmiita vaeltamaan laajalla reviirillä ympäri Suomea. Palvelemme Kainuun lisäksi myös Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Vaellamme myös luoksesi muualle päin Suomea, kun kutsu käy!

Sudet vaeltavat välillä pitkiäkin matkoja työssään, jos emme heti vastaa puhelimeen, soitamme aina takaisin. Voit myös jättää viestin WhatsAppilla tai olla yhteydessä sähköpostitse.

Kerro meille tarpeesi ja toiveesi. Toteutamme videotuotantoa, valokuvausta, graafista suunnittelua, verkkosivuja ja sosiaalisen median mainontaa.

Me jätämme sudenjäljen! 

JIMI
HEIKKINEN

Sales (Oulu) 
&
Concept

JONI
IMMONEN

Production & facebook manager

JANNE
TARVAINEN

Sales (Kainuu)
&
photography

Me autamme sinua näkymään paremmin!

LASKUTUSTIEDOT

Verkkolaskuosoite

003720112157

Y-tunnus

2011215-7

Verkkolaskuoperaattori

Maventa / 003721291126

Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä

DABAFIHH

Sähköpostilaskuosoite

invoice20112157@kollektor.fi

Paperiset laskut tulee lähettää

H3O Markkinointi Oy
20112157

PL 100

80020 Kollektor Scan

Sarjanumeron tulee olla mukana jokaisen laskun osoitekentässä, ei vain kuoressa. 

Sales & concept

Jimi Heikkinen

Olen 39-vuotias Oulussa nykyisin asusteleva yrittäjä. Lukion kautta Kajaanin ammattikorkeakoulusta tradenomiksi valmistumisen jälkeen jälkeen 2006 perustin osakeyhtiön, jonka nimiin olen tehnyt monenlaisia myynti, markkinointi- ja tapahtumaprojekteja.

Millainen ihminen olen?

Minua on aina kiehtonut tarinat ja niiden takana olevat ihmiset. Olen hyvin sosiaalinen ja positiivinen yksilö, mutta vuosien mittaan myös oman ajan arvostaminen on noussut arvoon.

Omat erityisvahvuudet​

Olen ratkaisukeskeinen ihminen ja tykkään asioiden tapahtuvan. Vuosien kokemus yrittäjänä on tuonut myös avarakatseisuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten parissa. Olen hyvä ideoimaan asiakasprojekteissa uusia näkökulmia.

Missä voisin kehittyä tulevaisuudessa

Ihmisenä ja ammatillisessa mielessä kehittymistä tapahtuu päivittäin. Kunhan muistaa pysyä nöyränä ja kuunnella ihmisten ajatuksia ja mielipiteitä, voi itsekin oppia paljon uutta. Ylivilkkaus ja keskittymiskyky on aina ollut myös haaste, mutta onneksi näitäkin piirteitä voi kehittää.

Asiakasprojekti on mielestäni onnistunut, kun..

Parhaita hetkiä työssä on, kun asiakas saa aidosti lisäarvoa tekemämme työn kautta ja oppii itsekin uutta. Pidän, kun projektissa on uskallettu olla aidosti läsnä, keskusteluissa on oltu rehellisen avoimia niin hyvistä kuin kehitettävistäkin asioista.