Tanssivat Sudet 2.0

Me Tanssivat Sudet rohkaisemme asiakkaitamme tarinoiden kerrontaan. Asenne ratkaisee. Videot ja liikkuva kuva yleistyy jatkuvasti ja me ihmiset kulutamme aikaamme päivittäin niiden parissa.

Ole ylpeä tarinastasi 

Laumanjohtaja Heikkinen tässä tervehdys. Päädyin videon sijaan kirjoittamaan teille tervehdystekstin. Mainiota, että olet täällä lukemassa, kiitos. 

Perustin Tanssivat Sudet vuonna 2014, koska tarinat kiinnostavat minua. Se millaiset ihmiset toimivat yritysten takana ja mikä yritys itsessään on. Nyt vuonna 2021 muutos tuntuu kollektiivisesti ympärillä, jonka vuoksi tämä työ, tarinoiden jakaminen ja yritysten näkyvyyden edistäminen verkossa ja sosiaalisessa mediassa on entistä tärkeämpää. 

Mutta mennäänpä hetkeksi tähän tekstiin, joka onkin minulle suuri haaste, koska olen puhuja ja videot ovat minulle luontaisempi tapa ilmaista asioita. Lukioaikana en kokenut kirjoittamista vahvuudeksi eikä se taida sitä vieläkään olla, mutta vain epämukavuusalueella voi kehittyä. Tarina ei ole koskaan valmis, olemme aina kesken. Tarinoita ei voi verrata, ne pitää itse kokea, ole siis ylpeä omasta tarinastasi. 

Tosissaan häpeilemättä, muttei totisesti

Yhteisöllisyys on tärkeää. Elämääni on aina ohjannut ajastus, että haluan kerätä ympärilleni hyviä tyyppejä ja tehdä yhteistyötä. Sen on yli 30-vuoden joukkueurheilulaji pesäpallo opettanut, että ilman kaveria hommasta ei tule yhtään mitään. Sen vuoksi rakastan työskentelyä susilauman keskellä, hyvien tyyppien kanssa. Ensin työt, sitten kahvit ja pullat Pekka Heikkisellä, joka on muuten Kajaanin paras leipomo. Jos seuraat minua Instagramissa et ole voinut välttyä kuulemasta paikasta. Jos et seuraa, niin aloitapa heti tästä. @jiminess 

KIITOS kaikille, joihin olen tutustunut töiden kautta. Iso hali susilaumalleni, johon nykypäivänä kuuluu: Joni, Anniina, Janne, Tuomas, Kasperi ja Damon. Olen innoissani projekteistamme ja tunnen läpätystä sydämessä valmiista tuotoksista, niin innoissani olen! 

Elonmatka on pitkä ja taltioimisen arvoinen

Välillä mietin syitä, miksi ihmiset ja yritykset dokumentoisivat tekemisiään ja kasvuaan videoiksi. Pohdinnan jälkeen tulen aina samaan lopputulokseen: on hienoa nähdä kasvun tuloksia jälkeenpäin. Muutosta tapahtuu kaiken aikaa. 

Videot ovat elävää kuvaa ja parasta dokumentaariota, johon voi palata aina uudestaan ja uudestaan, – fiilistelemään! Videokuvasta kuulee äänenpainotukset ja kasvon ilmeet kuvastuvat. 

Toivon, että minut muistetaan iloisesta asenteestani elämää kohtaan. Sekä siitä, että ympärilläni on ihania ihmisiä, joiden kanssa olen saanut jakaa monenmoista tarinaa elämäni varrella. Erityisen innoissani olen Tanssivien Susien uudesta konseptista nimeltä Eloni filmi, joka on dokumentaarinen videotuotos elämäni sen tähänastisesta matkasta. Elämänmatka on pitkä ja taltioimisen arvoinen. Vinkkinä hyvät ystävät, ei mene aikaakaan minun 40- vuotisjuhliin! 

Uusi suunta Tanssivat Sudet 2.0

Tanssivat Sudet ovat vaeltaneet jo suht pitkään. Olemme hieman pöyhineet turkkejamme ja kiillottaneet kirsujamme uudistuksen äärellä. Tämä teksti on kirjoitettu upouusille verkkosivuillemme, jonne olemme koonneet selkeän tuoteportfolion ja hinnaston. 

Jälkiä on jätettävä päivittäin, eikä pysähtyminen ole vaihtoehto.

Lopuksi vielä, 

Oletko kiinnostunut DIY-videon tekemisestä someen? 5 vinkkiä, joilla onnistut herättämään mielenkiintoisen tarinan eloon videolle.
  1. Tutustu kohderyhmääsi. Tämän jälkeen valitse aihe ja sen ydinasiat, joista haluat kertoa. Videosta voi tulla katsojaystävällisempi, jos sinulla on keskustelukumppani videolla, kenen kanssa aihetta käsittelet.
  2. Mieti tarinallesi sopiva kuvaustausta. Kuvauslokaatioita voi olla videolla useampia, koska niiden vaihtelu tuo videolle lisää kiinnostavuutta. Tarinan ja lokaation on hyvä kuitenkin liittyä toisiinsa. Kiinnitä huomiota valaistukseen sekä äänenlaatuun, niin saat sanomasi kivasti perille. 
  3. Harjoittele sanomaasi vaikkapa peilin edessä. Elävöitä kerrontaa painotuksilla, katseella ja muilla eleillä. Tuo persoonaasi esille, mutta muista olla aito. Mitä enemmän olet oma itsesi, sitä parempi on videoesityksen lopputulos.  Aloitus on tärkeä. Herätä heti kuuntelijan mielenkiinto ja kerro suoraan mistä puhut ja miksi.
  4. Asenne ratkaisee. Videot ovat sosiaalisen median myötä helppoja tehdä, vaikkapa omassa Instagramissa. Ihmiset myös kuluttavat videoita paljon enemmän kuin koskaan ennen. Anna oman persoonasi näkyä videoissa.
  5. Kaluston osalta alkuun pääset, kun huolehdit, että sinulla on puhelinkamera ja puhelimelle tarkoitettu mikki. Puhelinjalusta ja puhelimen oma editointiohjelma android/ios. Mikäli teet enemmän videosisältöä, kannattaa hankkia myös kuvausvalosetti.

Lisää postauksia

Wolfpack leader

Jimi Heikkinen

Olen 39-vuotias Oulussa nykyisin asusteleva yrittäjä. Lukion kautta Kajaanin ammattikorkeakoulusta tradenomiksi valmistumisen jälkeen jälkeen 2006 perustin osakeyhtiön, jonka nimiin olen tehnyt monenlaisia myynti, markkinointi- ja tapahtumaprojekteja.

Millainen ihminen olen?

Minua on aina kiehtonut tarinat ja niiden takana olevat ihmiset. Olen hyvin sosiaalinen ja positiivinen yksilö, mutta vuosien mittaan myös oman ajan arvostaminen on noussut arvoon.

Omat erityisvahvuudet​

Olen ratkaisukeskeinen ihminen ja tykkään asioiden tapahtuvan. Vuosien kokemus yrittäjänä on tuonut myös avarakatseisuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten parissa. Olen hyvä ideoimaan asiakasprojekteissa uusia näkökulmia.

Missä voisin kehittyä tulevaisuudessa

Ihmisenä ja ammatillisessa mielessä kehittymistä tapahtuu päivittäin. Kunhan muistaa pysyä nöyränä ja kuunnella ihmisten ajatuksia ja mielipiteitä, voi itsekin oppia paljon uutta. Ylivilkkaus ja keskittymiskyky on aina ollut myös haaste, mutta onneksi näitäkin piirteitä voi kehittää.

Asiakasprojekti on mielestäni onnistunut, kun..

Parhaita hetkiä työssä on, kun asiakas saa aidosti lisäarvoa tekemämme työn kautta ja oppii itsekin uutta. Pidän, kun projektissa on uskallettu olla aidosti läsnä, keskusteluissa on oltu rehellisen avoimia niin hyvistä kuin kehitettävistäkin asioista.