Tanssivat Sudet Loivat Audiovisuaalisen Ohjevideon Lumikko Technologies Oy:n Heatmaster-tuotteesta.

Tanssivien Susien videovelho Joni Immonen kiteyttää videolla ohjevideon niksit.

Lumikko Technologies Oy:n viimeisin yhteistyö Tanssivat Sudet -sisällöntuotantotoimiston kanssa loi käytännöllisen ja helposti ymmärrettävän ohjevideon Heatmaster-tuotteesta.

Innostuitko ohjevideoista? Laita viestiä Jimi Heikkiselle 0400 957 779 tai jimi.heikkinen@tanssivatsudet.fi ja pyydä maksuton videopalaveri ohjevideoiden tuottamisesta.

Asiakas oli tietoinen tarpeestaan: tavoitteena oli helposti ymmärrettävä video, joka helpottaisi tuotteen käyttöönottoa ja sen hyödyntämistä. Tanssivat Sudet tarttui haasteeseen ja lopputulos oli onnistunut.

Ennen kuvausten aloittamista Tanssivat Sudet ja Lumikko Technologies Oy työskentelivät yhdessä käsikirjoituksen parissa varmistaakseen, että video olisi informatiivinen ja helposti seurattava. Tämä vaihe oli ratkaiseva, sillä selkeä käsikirjoitus ja ymmärrys tuotteesta ovat onnistuneen ohjevideon perusta. Sudet loihtivat yhteistyössä asiakkaan kanssa simppelin käsikirjoituksen ohjevideolle. Sekä myyjän että asiakkaan työpanos olivat olennainen osa videon suunnitteluvaihetta.

Yhteistyö Lumikko Technologies Oy:n ja Tanssivien Susien välillä osoitti, miten tehokkaasti ja tuloksellisesti laadukas ja informatiivinen ohjevideo voidaan toteuttaa. Tämä yhteistyömalli toimii esimerkkinä muille yrityksille, jotka haluavat tuoda tuotteitaan ja palveluitaan esille selkeän ja informatiivisen visuaalisen viestinnän avulla.

Sudet hyödynsivät videotuotannossa ammattispiikkaajan apua sekä tuotteen ohjekirjasta poimittuja tekstejä. Ideana oli luoda selkeä ja rento kokonaisuus ääntä hyödyntäen.

Joni Immonen jakaa ajatuksiaan projektista seuraavasti: ”On todella innostavaa tehdä yhteistyötä uuden tuotteen parissa. Jokainen projekti tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia ja kasvaa ammatillisesti.’’

”Olemme pohtineet jo asiakkaan kanssa mahdollista videosarjan toteutusta. Videoiden avulla ihmisten on helpompi ymmärtää teknologiaa”, Joni lisää.

Lumikko Technologies Oy:n toimitusjohtaja Jani Leppäsen mukaan yhteistyö Tanssivien Susien kanssa sujui luontevasti ja joustavasti.

Innostuitko ohjevideoista? Laita viestiä Jimi Heikkiselle 0400 957 779 tai jimi.heikkinen@tanssivatsudet.fi ja pyydä maksuton videopalaveri ohjevideoiden tuottamisesta.

Katso Lumikon ohjevideo kuljettajille.

Lisää postauksia

Ohjevideolla säästät aikaa ja rahaa!

Tanssivat Sudet Loivat Audiovisuaalisen Ohjevideon Lumikko Technologies Oy:n Heatmaster-tuotteesta. Lumikko Technologies Oy:n viimeisin yhteistyö Tanssivat Sudet -sisällöntuotantotoimiston kanssa loi käytännöllisen ja helposti ymmärrettävän ohjevideon Heatmaster-tuotteesta.

Lue lisää »

Tekoäly älyvvää

Tekoäly tulee helpottamaan markkinointiviestinnän tekemistä monin tavoin. Ensinnäkin, se kykenee analysoimaan valtavia määriä dataa nopeammin ja tarkemmin kuin ihmisenä koskaan kykenisimme. Tekoäly mahdollistaa paremman ymmärryksen

Lue lisää »

Sudet mukaan rallin pyörteisiin

Sisällöntuotantoa ja digimarkkinointia yrityksille tekevä Tanssivat Sudet on löytänyt uuden aluevaltauksen vauhtilajeista. Rallin SM-kiertue käynnistyy tulevana viikonloppuna Riihimäellä ja Korsu Raicingin autoa koristaa Susiteippaukset. –

Lue lisää »

Sales & concept

Jimi Heikkinen

Olen 39-vuotias Oulussa nykyisin asusteleva yrittäjä. Lukion kautta Kajaanin ammattikorkeakoulusta tradenomiksi valmistumisen jälkeen jälkeen 2006 perustin osakeyhtiön, jonka nimiin olen tehnyt monenlaisia myynti, markkinointi- ja tapahtumaprojekteja.

Millainen ihminen olen?

Minua on aina kiehtonut tarinat ja niiden takana olevat ihmiset. Olen hyvin sosiaalinen ja positiivinen yksilö, mutta vuosien mittaan myös oman ajan arvostaminen on noussut arvoon.

Omat erityisvahvuudet​

Olen ratkaisukeskeinen ihminen ja tykkään asioiden tapahtuvan. Vuosien kokemus yrittäjänä on tuonut myös avarakatseisuutta ja kykyä toimia erilaisten ihmisten parissa. Olen hyvä ideoimaan asiakasprojekteissa uusia näkökulmia.

Missä voisin kehittyä tulevaisuudessa

Ihmisenä ja ammatillisessa mielessä kehittymistä tapahtuu päivittäin. Kunhan muistaa pysyä nöyränä ja kuunnella ihmisten ajatuksia ja mielipiteitä, voi itsekin oppia paljon uutta. Ylivilkkaus ja keskittymiskyky on aina ollut myös haaste, mutta onneksi näitäkin piirteitä voi kehittää.

Asiakasprojekti on mielestäni onnistunut, kun..

Parhaita hetkiä työssä on, kun asiakas saa aidosti lisäarvoa tekemämme työn kautta ja oppii itsekin uutta. Pidän, kun projektissa on uskallettu olla aidosti läsnä, keskusteluissa on oltu rehellisen avoimia niin hyvistä kuin kehitettävistäkin asioista.